IDALIV
Läkare

Arbeta som konsultläkare via IdalivPå Idaliv erbjuder vi flexibla möjligheter för läkare som vill utforska olika karriärmöjligheter. Vår målsättning är att skapa ett samarbete som fungerar så friktionsfritt som möjligt, så att du som läkare kan fokusera på att din professionalitet och bidra med dina värdefulla kunskaper och erfarenheter till sjukvården.


Du har en och samma konsultchef under vårt samarbete, så att du alltid får prata med en väl insatt person. 

Varför ska du välja Idaliv?

Flexibelt

Välj uppdrag som passar din livsstil, ditt schema och dina karriärmål. Vi erbjuder både korttids- och långtidsuppdrag på olika orter och inom olika specialiteter. Vi arbetar för att du ska uppleva en stor frihet.

Personligt

Idaliv startades av
en ambulans-sjuksköterska. Alla som arbetar med bemanning på Idaliv har arbetat kliniskt inom vården på ett eller annat sätt. Hos oss är det inte ”säljigt" eller tillgjort.

Konkurrens-kraftigt

Vi förstår värdet av ditt arbete och erbjuder konkurrenskraftig lön, men såklart även pension, försäkringar och olika förmåner.

Enkelt & smidigt

Vi förenklar processen från ansökan till att påbörja ditt uppdrag, så att du kan fokusera på det du gör bäst. Boende, resor och information inför uppdraget.

"

Åsa Kastbom

Specialistläkare

Jag hittade Idaliv genom min syster som arbetar som sjuksköterska.


Hon berättade om Idalivs engagemang för företagande och framför allt kvinnors företagande. Jag kontaktade Idaliv och fick genast stort förtroende. Det kändes som om att vi redan kände varandra.


Jag har blivit kontaktad av många olika rekryteringsbolag tidigare men de har känts opersonliga. Det här var helt annorlunda och jag bestämde på stående fot att Idaliv vill jag jobba med. 


Jag har alltid blivit mycket personligt bemött och alltid fått snabb återkoppling på frågor och jag vill varmt rekommendera att arbeta för Idaliv.

Vad du får

Som anställd får du, utöver en konkurrenskraftig lön:

  • Semesterersättning
  • Försäkringar
  • Pension & pensionsrådgivning
  • Friskvårdsbidrag
  • Terminalglasögon
  • Rabatter hos hälsofrämjande företag

Läs mer om detaljer kring ett konsultuppdrag

Vill du att vi hör av oss?
Fyll i formuläret:

 
 
 
 
 
unsplash