IDALIV
Arbeta hos oss

Idaliv är ett personligt bemanningsföretag för sjuksköterskor som vill arbeta i norra Sverige


Vi som arbetar med bemanning på Idaliv är legitimerade sjuksköterskor. Det gör att vi först och främst kan identifiera den bästa arbetsplatsen för just dig och sedan stötta dig under uppdragets gång.

 

Hör av dig om du letar efter ett uppdrag, så får vi berätta mer om det unika med Idaliv.

Vi rekryterar en till
konsultchef! 


Vill du arbeta på en härlig och kreativ arbetsplats med stor möjlighet att påverka? Vi söker dig som har erfarenhet av olika vård- och omsorgsverksamheter och är en stjärna på relationsbyggande. 

 

Läs hela annonsen och ansök!

Idalivanställdas ord Idaliv:

Genuint intresserade

”Jag tycker att företaget har intressanta idéer, engagerade och kunniga chefer, som dessutom är leg. sjuksköterskor, och har ett genuint intresse av mig som anställd.


Jag har hittills varit nöjd med allt hos Idaliv:
– roliga uppdrag, kontinuerlig återkoppling, bra anställningsvillkor och stöd vid behov. Tack vare den personliga kontakten och gedigna erfarenheten som konsultcheferna har från olika vårdverksamheter, kan de guida mig till de uppdrag som är lämpliga utifrån min kompetens.


Idaliv har också ett intresse i förbättringsarbete hos kunderna vilket jag aldrig tidigare hört talas om hos andra bemanningsföretag.


Jag kommer fortsätta rekommendera Idaliv till andra sjuksköterskor.”

- Linnéa Hansson, leg. distriktssjuksköterska



Tryggt & respektfullt
"När jag som ny bemanningssjuksköterska skulle ta steget ut i en helt ny värld, föll valet på Idaliv.


Hos många andra företag känner man sig som en ”vara” som ska säljas. Det upplever man INTE hos Idaliv. Där möts man med respekt, positivitet och trygghet. Man ses som den människa man är och framför allt för den grymma sjuksköterska man är."

- Catarina Berntsson, leg. sjuksköterska

Konsultcheferna Mia Modin & Susanne Johansson 

Se lediga
uppdrag på vår facebooksida: