IDALIV
Arbeta hos oss

Arbeta hos oss  

Idaliv är ett personligt bemanningsföretag för sjuksköterskor i Sverige som prioriterar en nära kontakt med våra anställda och de verksamheter som anlitar oss. 


Din närmaste chef är legitimerad sjuksköterska och talar alltså samma språk som dig. Det gör att vi först och främst kan identifiera den bästa arbetsplatsen för just dig och sedan stötta dig under uppdragets gång.


Vad tycker våra anställda om Idaliv?

Sjuksköterskor hos Idaliv uppger att de känner sig värdefulla, sedda, respekterade och trygga. Vi ger våra anställda chansen att både utvecklas och att göra stor skillnad i vårdverksamheter. Vi brinner för förbättringsarbete inom vården! Om du också gör det, kan vi coacha dig inom detta under uppdragets gång.


Målet är att öka sjuksköterskors status

Vår målbild är att sjuksköterskor ska få en ökad status i samhället, känna stor yrkesstolthet och få högre lön – för det fantastiska arbete ni gör!

Se lediga uppdrag på vår facebooksida:

Idalivanställdas ord:

Genuint intresserade

”Jag tycker att företaget har intressanta idéer, engagerade och kunniga chefer, som dessutom är leg. sjuksköterskor, och har ett genuint intresse av mig som anställd.


Jag har hittills varit nöjd med allt hos Idaliv:
– roliga uppdrag, kontinuerlig återkoppling, bra anställningsvillkor och stöd vid behov. Tack vare den personliga kontakten och gedigna erfarenheten som konsultcheferna har från olika vårdverksamheter, kan de guida mig till de uppdrag som är lämpliga utifrån min kompetens.


Idaliv har också ett intresse i förbättringsarbete hos kunderna vilket jag aldrig tidigare hört talas om hos andra bemanningsföretag.


Jag kommer fortsätta rekommendera Idaliv till andra sjuksköterskor.”

- Linnéa Hansson, leg. distriktssjuksköterska



Tryggt & respektfullt
"När jag som ny bemanningssjuksköterska skulle ta steget ut i en helt ny värld, föll valet på Idaliv. Hos många andra företag känner man sig som en ”vara” som ska säljas. Det upplever man INTE hos Idaliv. Där möts man med respekt, positivitet och trygghet. Man ses som den människa man är och framför allt för den grymma sjuksköterska man är."

- Catarina Berntsson, leg. sjuksköterska